I-Inspire

Wilt u kennismaken met i-Inspire*?


Telefoon: 015 8875 550
E-mail: info@i-inspire.nl


Ik wil meer weten over: 

Over ons

U leert ons pas echt kennen tijdens een persoonlijk gesprek

Wij zijn i-Inspire*

i-Inspire* is initieel gestart als initiatief om young professionals met elkaar in contact te brengen en verder te helpen.

Gaandeweg is het initiatief uitgebouwd tot een groot netwerk van professionals met diverse achtergronden en expertisen.

 

Door de diversiteit van het netwerk, zijn we in staat om op een inspirerende en energieke wijze, pragmatische oplossingen te bieden voor uiteenlopende vraagstukken en uitdagingen.

 

Wij leggen verbindingen tussen kennisinstellingen, (overheids)instanties, het bedrijfsleven, studenten en young professionals. Hiermee verbeteren we de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt.

Als kwartiermaker helpen we ambities, initiatieven en samenwerkingsverbanden aan een vliegende start, meer bekendheid en een groter draagvlak.

Adviserend en dienstverlenend

 

i-Inspire* is een adviserende en dienstverlenende organisatie. Wij organiseren bijeenkomsten, voeren strategische discussies op het hogere niveau en faciliteren matchmakings tussen partijen.

Groot netwerk

 

Wij beschikken over een groot netwerk van professionals met diverse achtergronden en expertisen. Zo zijn wij in staat om op een inspirerende en energieke wijze, pragmatische oplossingen te bieden voor een grote diversiteit aan vraagstukken en uitdagingen.

Hier zijn we goed in

Wij brengen mensen en organisaties samen, we zijn uw strategisch gesprekspartner en we realiseren uw doelstellingen. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel ons of stuur een e-mail.

Verbinden 0
Inhoudelijk faciliteren van bijeenkomsten 0
Opsporen en activeren van alumni 0
Uitvoeren van strategietrajecten 0
Opzetten partnernetwerken 0
Realiseren van projecten 0

Saskia du Bois – Schütz

Saskia du Bois – Schütz is founder van i-Inspire. Zij heeft een achtergrond als consultant in de publieke sector met ervaring in (internationale) strategische vraagstukken, onafhankelijk onderzoek, beleidsontwikkeling, organisatie en besturing en het begeleiden van verbetertrajecten. Daarnaast heeft zij ruime ervaring in het HBO onderwijs. Als coach, afstudeerbegeleider en examinator.

 

Als founder i-Inspire* heeft ze de ambitie om de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt te verbeteren door mensen, initiatieven en opleidingen te verbinden, te inspireren en verder te ontwikkelen.

Zullen we een afspraak maken?